Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Stageplaats PHP programmeur

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Utrecht
Aanvang: februari
Niveau: HBO
Studierichting: ICT
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Afstudeerstage
Stageperiode: onbekend
Geplaatst op: 17-01-2013

Omschrijving
Als jij naar een stage op zoek bent waarbij je helemaal de diepte in kunt met PHP programmeren dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zullen je alle ruimte geven om te leren en tegelijkertijd jouw input op waarde schatten. Lijkt het je wat om ons jonge team te komen versterken? Lees snel verder..

Beschrijving
Binnen een klein creatief team ben je als PHP programmeur medeverantwoordelijk voor de technische werking van de webapplicaties voor ons en voor onze klanten. Een eigen technische inbreng vinden we belangrijk. We zoeken een PHP programmeur met enige ervaring en iemand die zelf creatieve ideeën kan inbrengen. Binnen ons team is een nauwe samenwerking vereist. Goede communicatie met je collega’s en betrokkenheid bij de lopende projecten is erg belangrijk.

Wat mag jij van ons verwachten?
Wij bieden een interessante stageplaats als PHP progammeur in Utrecht met veel mogelijkheden voor afwisseling en diepgang. We verzorgen een professionele werkplek en een leuke werkomgeving voor jou met goed opgeleide collega’s die graag met jou willen werken en van wie jij veel kan leren.

Bedrijfsinformatie
Wij zijn een ervaren en full service internetbureau gevestigd in IJsselstein (Utrecht). Ons bedrijf levert als internetbureau in Utrecht haar diensten v.a. 2004, en is trots op haar kwalitatief hoogstaande producten voor een aantrekkelijke prijs.
Wij zijn gespecialiseerd in webdevelopment met ondersteunende applicaties, webhosting en grafische vormgeving. Ons bedrijf staat als internetbureau in Utrecht met haar innovatieve aanpak klaar voor klanten in de particuliere sector tot aan (klanten in) de grote zakelijke markt.

Aanvullende eisen / Vereisten
Je bent bezig aan een technische of vergelijkbare opleiding op ten minste HBO-niveau. Je hebt een brede interesse in webtechnieken en je beschikt over communicatieve vaardigheden. Je wilt ervaring die je hebt opgedaan uit opleiding of hobby inbrengen en ‘If then else’ klinkt jou als muziek in de oren. Kan je overweg met de volgende talen: HTML, CSS, PHP, SQL, jQuery en JavaScript en wil je daar meer over leren? Dan ben jij de perfecte stage kandidaat voor ons bedrijf!
spacer
Andere stages van dit bedrijf
Geen andere stages van dit bedrijf

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer