Stage lopen begint hier
spacer

Young Impact


Stage gegevens
Locatie: Utrecht
Aanvang: september
Niveau: HBO
Studierichting: Gedrag en Maatschappij
Stagevergoeding: € 300
Soort stage: Afstudeerstage
Stageperiode: 1 maand
Geplaatst op: 05-06-2018

Omschrijving
Wat ga je doen?
Young Impact gelooft in de kracht van jongeren. Jij kan met jouw sterke punten nú al iets betekenen voor de wereld. Als alle jongeren dat doen, maken we samen supergrote impact! Om jongeren in Nederland te inspireren en activeren biedt Young Impact een effectief en leuk programma voor burgerschapsonderwijs. Het programma stoomt jongeren klaar om een challenge op te zetten en zo in actie te komen voor dát wat zij belangrijk vinden.
Gezien het succes van afgelopen schooljaren zijn we ook dit jaar weer op zoek naar een stagiare die affiniteit heeft met trainen, beschikt over organisatorische kwaliteiten en een aanspreekpunt kan zijn voor de scholen en de trainers. Als stagiaire ben jij onderdeel van een team die de verantwoordelijke taak heeft om telefonisch afspraken te maken met scholen, de Young Impact trainers inroostert, de evaluatie met trainers en scholen verzorgt en uiteindelijk ook de nazorg pleegt met de school. Als je bij ons aan de slag gaat, maak je samen met ons de wereld een beetje mooier. Je krijgt de kans om onder andere je organisatietalent en je trainersvaardigheden te ontwikkelen.

Waar zijn we naar op zoek?
We zijn op zoek naar kandidaten die:
Dichtbij de doelgroep staan (tussen de 18 en 26 jaar oud zijn);
Aantoonbare ervaring of affiniteit hebben met het geven van trainingen;
Een kei zijn in communiceren en een aanspreekpunt kunnen zijn voor scholen, trainers en collega’s;
Goed kunnen plannen en organiseren;
Open, proactief en ondernemend zijn;
Processen kunnen overzien en secuur te werk gaan;
Zelfstandig kunnen werken, die zich verantwoordelijk voelen en zien wat nodig is.

Wat verwachten van jou?
Je bent vanaf begin september 2018 tot eind januari 2019 óf tot eind juni 2019 beschikbaar om stage te lopen, (beginnen vanaf 1 februari 2018 is ook mogelijk). De duur van de stage is bij voorkeur 10 maanden. Het aantal uren dat je stageloopt is 24-32 uur in de week.

Wat krijg je hiervoor terug?
Naast de kans om achter de schermen te kijken bij een uniek burgerschapsprogramma in het onderwijs (VO, MBO) en alle ruimte oam je te ontwikkelen, krijg je er ook wat voor terug; Als stagiaire krijg je een bruto stagevergoeding van €300,- per maand (op basis van een 32-urige werkweek) en een reiskostenvergoeding (indien nodig).
De mogelijkheid om het verschil te maken voor duizenden jongeren;
De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, o.a. tijdens de train-de-trainer bijeenkomsten;
Organisatorische skills;
Een waardevol netwerk voor je professionele carrière.

Wie zijn wij?
NJR is de springplank van de nieuwe generatie. Wij zorgen ervoor dat jongeren het beste in elkaar naar boven halen en samen zoveel mogelijk positieve invloed hebben op de wereld. Voor meer informatie over NJR kijk je op www.njr.nl en voor meer informatie over Young Impact kijk je op www.youngimpact.nl.

Bedrijfsinformatie
NJR is hèt jongerennetwerk van Nederland. Het is de missie van NJR om jongeren te verbinden: met hun eigen sterke punten, met elkaar en met de organisaties en bedrijven die vorm geven aan onze wereld.
Bij NJR werken circa 20 jonge mensen en honderden vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten voor jongeren.

Aanvullende eisen / Vereisten
Geen aanvullende eisen/vereisten