Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Uitdagende Stage op onze Sales Afdeling

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Rotterdam
Aanvang: februari
Niveau: HBO
Studierichting: Overige
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Afstudeerstage
Stageperiode: 5 maanden
Geplaatst op: 29-12-2009

Omschrijving
Wat hebben we jou te bieden?!
+ Ruimte voor zelfstandigheid, eigen initiatief, proactiviteit en plezier.
+ Een kijkje in de keuken van de sales-afdeling.
+ Een dynamische, innovatieve werkomgeving.
+ Een informele, platte organisatiestructuur.
+ Veel mogelijkheden om te leren.

Onze sales afdeling is dagelijks bezig met het verkopen van producten en diensten. Maar ook accountmanagement en aftersales maakt een deel uit van onze afdeling.
We produceren onder andere 2 erotische nachtprogramma’s en maken erotische bel- en smscommercials. Tevens maken we pagina’s voor teletekst en adverteren we in bladen en beheren we websites. Daarnaast begeven we ons ook op het non-adultvlak. Denk hierbij aan Bellijnen zoals de Fopbox of zakelijke en fun-SMSdiensten. Maar ook werken wij met nieuwe technologieën zoals mobiele codes en bluethootreclame.

Tijdens de meeloopstage kom je in aanraking met alle facetten die bij sales-afdeling horen. Dagelijkse werkzaamheden zoals het beantwoorden van telefonische vraagstukken en administratie zijn hier onderdeel van. Daarnaast vervult deze afdeling nog een reeks aan andere uitlopende taken Je kunt deelnemen aan dit proces. Het aftersales-traject, inkoop en facilitaire zaken zullen tot jouw taken gaan behoren. Tevens ga je op basis van die verzamelde gegevens aanbevelingen doen die zullen resulteren in sales-activiteiten. Deze worden vervolgens door jezelf en je collega’s opgezet en geanalyseerd. Wij zoeken een pittige stagiair, die niet bang is om initiatief te nemen en goed zelfstandig kan werken

Bedrijfsinformatie
Wij staan voor 20 jaar kennis en ervaring in Voice Response, SMS/MMS, Internet en Mobiel.. Wij leveren connectie op onze platformen, produceren custom made applicaties en faciliteren u met reeds bewezen consumentendiensten.

In zowel Nederland als België zijn wij gespecialiseerd in interactieve communicatie, zoals het ontwikkelen van standaard technische applicaties voor mobiele marketing- en telefonie servicetools. Alle diensten die wij levereren hebben het doel maximale service aan de consument te leveren.

Wij maken gebruik van telemedia en technische toepassingen waar de consument vertrouwd mee is. Dit maakt onze diensten en toepassingen uitermate gebruiksvriendelijk en toegankelijk.

Ons doel is om haar klanten optimaal te laten profiteren in het tot stand brengen van interactiviteit met hun doelgroepen. Door de specialistische kennis van toptechnologieën zijn wij in staat heldere oplossingen te bieden.

Wij hechten veel waarde aan de relatie met haar klanten.
Bij ons staan verantwoordelijkheid, respect, eerlijkheid en betrokkenheid hoog in het vaandel. De organisatie bestaat uit kleine gespecialiseerde business units. Onze bedrijfscultuur draagt in hoge mate bij aan ons succes en haar klanten.

Aanvullende eisen / Vereisten
schriftelijk als mondeling
- Je bent creatief in het ontwikkelen van concepten en oplossingen voor vraagstukken
- Je pakt dingen snel op en kunt ook zelfstandig taken uitvoeren
- Je bent daadkrachtig en krijgt dingen voor elkaar
spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Uitdagende Stage op onze Sales...

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer