Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Sales topper online media

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Rotterdam
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: HBO
Studierichting: Economie
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 5 maanden
Geplaatst op: 02-09-2009

Omschrijving
Stage-opdracht
Inmiddels werken een aantal grote werkgevers al via ons, maar het geniet nog geen landelijke bekendheid, en de werkwijze is voor zowel medewerkers aan de werkgevers- als bureaukant nog onbekend. Na de landelijke campagne in juli 2009 volgen landelijke salesactiviteiten in alle branches. Net als de grote jobboardsites als Monsterboard en Stepstone bedienen wij de gehele markt.

Binnen ons bedrijf is de Sales manager verantwoordelijk voor de verkoop. Ter ondersteuning van de Sales manager zoeken wij een HBO-student, bij vookeur 3e jaar Commerciƫle Economie. De stage bestaat voor een groot deel uit de verkoop van deze nieuwe dienst aan zowel de werkgevers als arbeidsbemiddelaars. Daarnaast kunnen de verschillende branches en markten in kaart worden gebracht, alsmede de manier van benadering, middels een sales/acquisitieplan. Je doet ervaring op in persoonlijke verkoop, je gaat mee naar klanten, en je denkt op strategisch niveau mee hoe je een markt kunt bewerken.

Extra info
Belangrijk is dat de student gevoel heeft bij het persoonlijk benaderen van potentiele klanten, binnen een zakelijke omgeving. De student is dus zakelijk, commercieel, kan omgaan met tegenslag en beschikt over overtuigingskracht en enthousiasme. De student werkt binnen een jong en gedreven team. Een rijbewijs is geen vereiste.

Interesse?
Mail je CV en motivatie. Voor vragen en meer informatie kun je telefonisch contact opnemen.


Bedrijfsinformatie
Ons bedrijf is een online innovatiebureau gericht op de ontwikkeling van nieuwe webconcepten en online dienstverlening voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Het team bestaat uit vier personen en heeft ruime ervaring in e-marketing, communicatie, ICT en sales, zowel aan de organisatie- als bureauzijde. Wij zijn gevestigd in de Creative Factory te Rotterdam.

In juli 2009 lanceerde wij een vernieuwende online B2B marktplaats, www.talentpull.nl, gericht op het aantrekken van personeel via arbeidsbemiddelaars (uitzendbureaus, werving en selectiebureaus). Hierop plaatsen werkgevers onder hun eigen voorwaarden vacatures die ingevuld mogen worden door arbeidsbemiddelaars. Een plek waar marktwerking tot een beter resultaat leidt.

Aanvullende eisen / Vereisten
Geen aanvullende eisen/vereisten
spacer
Andere stages van dit bedrijf
Geen andere stages van dit bedrijf

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer