Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Projectassistent Dag van de Jonge Jury 2011

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Rotterdam
Aanvang: november
Niveau: HBO
Studierichting: Overige
Stagevergoeding: € 150
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 6 maanden
Geplaatst op: 21-07-2011

Omschrijving
Passionate Bulkboek en Kunstbende Zuid-Holland richten zich op activiteiten voor jongeren op het gebied van cultuur, kunst, lezen en literatuur. Er wordt door een enthousiast, klein en jong team onder leiding van een projectleider samen met een paar stagiairs gewerkt aan literaire evenementen, zoals de Jonge Jury, een publieksactie voor het leukste jeugdboek, de Dag van de Literatuur in de Doelen te Rotterdam, het jaarlijkse Geen Daden Maar Woorden Festival en de nationale schrijfwedstrijd Write Now! Sinds enkele jaren verzorgt de organisatie ook de talentenwedstrijd van Kunstbende in de regio Zuid-Holland. Kijk voor meer informatie en alle producten op www.passionatebulkboek.nl.

De Jonge Jury is een leesbevorderingsproject dat jongeren in de eerste tot en met de derde klas van het voortgezet onderwijs uitdaagt jeugdboeken uit het jaar ervoor te lezen en daaruit het mooiste boek te kiezen. Iedere jongere die een stembiljet instuurt, maakt deel uit van de Jonge Jury. De vijf boeken die de meeste stemmen krijgen, worden genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury. Deze wordt uitgereikt tijdens de feestelijke Dag van de Jonge Jury, die elk jaar in april plaatsvindt.

Taken:
• medeprogrammeren en organiseren van de Dag van de Jonge Jury;
• organiseren van de informatiemarkt en de randprogrammering;
• voorbereiden van drukwerk zoals programmaboekje en ander informatiemateriaal voor de bezoekers;
• administratieve taken ter ondersteuning van het kantoor;
• inzet voor andere producten van Passionate Bulkboek & Kunstbende Zuid-Holland waar nodig.

Bedrijfsinformatie
Passionate Bulkboek en Kunstbende Zuid-Holland richten zich op activiteiten voor jongeren op het gebied van cultuur, kunst, lezen en literatuur. Er wordt door een enthousiast, klein en jong team onder leiding van een projectleider samen met een paar stagiairs gewerkt aan literaire evenementen, zoals de Jonge Jury, een publieksactie voor het leukste jeugdboek, de Dag van de Literatuur in de Doelen te Rotterdam, het jaarlijkse GDMW Festival en de nationale schrijfwedstrijd Write Now! Sinds enkele jaren verzorgt de organisatie ook de talentenwedstrijden van Kunstbende in de regio’s Den Haag en Rotterdam.

Aanvullende eisen / Vereisten
Uitstekende beheersing Nederlandse taal, zelfstandig werkend, initiatiefrijk, stressbestendig, organisatorisch vermogen, doortastendheid en goede contactuele eigenschappen.

Heb je belangstelling deze stage, stuur een motivatiebrief met CV naar: Renée den Breems Renee@passionatebulkboek.nl. Sollicitaties zonder inhoudelijke motivatie worden niet in behandeling genomen.
spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Projectassistent
> Projectassistent Dag van de Jo...

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer