Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Secretariële / Administratieve stageplaats in een

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Eindhoven
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: MBO
Studierichting: Overige
Stagevergoeding: € 250
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 6 maanden
Geplaatst op: 02-12-2009

Omschrijving
Details van de functie
Wij zijn op zoek naar een stagiaire voor de Direct Export afdeling van Bosch Security Systems te Eindhoven met als doel het zelfstandig uitvoeren van administratieve taken

De organisatie
Bosch Security Systems BV, onderdeel van de Robert Bosch groep, is wereldwijd producent van beveiligings- en communicatiesystemen. Wij zijn actief op het gebied van CCTV (Camerabewaking), public address (omroep- en ontruimingsinstallaties), congress (vergadersystemen), personal security, sociale alarmering, inbraak- en brandbeveiligingssystemen. Ons bedrijf staat bekend om de doelgerichte investeringen in onderzoek en ontwikkeling met een sterke focus op de kwaliteit van de producten. Bosch Security Systems heeft een stevige groeiambitie. Voor meer informatie: http://www.boschsecurity.com

De afdeling
De sales en marketing activiteiten van Bosch Security Systems voor onze verschillende business units worden uitgevoerd door de diverse nationale inkooporganisaties binnen Europa. Direct Export, bestaande uit 60 medewerkers, is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van Bosch Security Systems’ producten in Oost Europa, het Midden Oosten, Noordelijk Afrika en Centraal Azië. De Direct Export verkooporganisatie opereert vanuit Eindhoven, maar heeft ook kantoren in Kiev, Minsk, Dubai, Boekarest, Sofia, Astana en Istanbul. Belangrijkste functiegebieden binnen de afdeling zijn Account Management, Logistiek / Orderdesk, Marketing en Sales / Applicatie Support. Direct Export is een sterk groeiende organisatie. Voor de verdere ontwikkeling van onze Sales & Marketing activiteiten zoeken we ondersteuning van een enthousiaste en gedreven stagiaire.

De opdracht
Onder de verantwoordelijkheid van de huidige Sales & Marketing assistant het zelfstandig uitvoeren van administratieve taken voor de hele Export regio.
De activiteiten zijn
Telefonische bereikbaarheid garanderen, met het beantwoorden van telefonische vragen en / of doorverwijzen naar de gewenste persoon.

Verzorgen van emailverkeer (Nederlands- en Engelstalig)

Maken van inkoop orders en verwerken van facturen

Boeken van (internationale) reizen voor collega’s vluchten, hotels, huurauto’s etc.

Aanvragen van visa en ondersteunen van buitenlandse bezoekers voor Nederlandse visa

Plannen en organiseren van bezoeken van buitenlandse gasten

Ontvangen en verzorgen van gasten, cursisten en overige bezoekers

Aanmaken van contacten en accounts in de klantendatabase

Ondersteuning bieden in de organisatie van evenementen/ trainingen/ Product introductiedagen

Agendabeheer

Postverzorging

Wij zijn op zoek naar
Een energieke, zelfstandige student, die niet bang is om initiatief te nemen, uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft in woord en geschrift en over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast dient de student een uitstekende kennis van het MS-Office pakket te hebben. Opleidingsrichting MBO administratief of vergelijkbaar en minimaal 32 uur per week beschikbaar
Wij bieden
Een internationale en professionele werk- en leeromgeving, een dynamische markt en een grote diversiteit aan medewerkers, kortom een grote variëteit aan ervaring die je kunt opdoen. Er zal zorgvuldig aandacht besteedt worden aan de begeleiding van de stagiaire om de praktische leerervaring voor haar te maximaliseren. Deze stage kent een marktconforme vergoeding.


Bedrijfsinformatie
Bosch Security Systems BV, onderdeel van de Robert Bosch groep, is wereldwijd producent van beveiligings- en communicatiesystemen. Wij zijn actief op het gebied van CCTV (Camerabewaking), public address (omroep- en ontruimingsinstallaties), congress (vergadersystemen), personal security, sociale alarmering, inbraak- en brandbeveiligingssystemen. Ons bedrijf staat bekend om de doelgerichte investeringen in onderzoek en ontwikkeling met een sterke focus op de kwaliteit van de producten. Bosch Security Systems heeft een stevige groeiambitie.

Aanvullende eisen / Vereisten
Duur van de stage januari/feburari ‘10 – juni/juli ‘10
Locatie Eindhoven

Type functie: Stageplaats


Minimaal niveau: MBO;VMBO+
spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Conference Events Researcher
> Afstudeerder Marktonderzoek
> Stage: Bedrijfsprocessen analy...

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer