Stage lopen begint hier
spacer

(Social) Mediamanager


Stage gegevens
Locatie: Eindhoven
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: HBO
Studierichting: Overige
Stagevergoeding: nog onbekend
Soort stage: Afstudeerstage
Stageperiode: 1 jaar
Geplaatst op: 24-05-2013

Omschrijving
Wij zijn een jong, dynamisch en creatief bedrijf met meer dan 6 jaar ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producties en persoonlijke service. Wij werken zelfstandig en in opdracht van omroepen, zendgemachtigden, producenten en het bedrijfsleven. Voor een onderdeel van ons zoeken we een geschikte stagiaire.

Als mediamanager binnen het team ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van creatieve concepten. En verantwoordelijk voor het bevorderen van de omzet van media-uitingen/-productgroepen.
Hij/zij leidt mediaprojecten/de mediaproductie en neemt een grote verantwoordelijkheid in het algemeen. Kwaliteit is daarbij een allesbepalende factor. Je bent een creatieve manager en weet wat er online en offline speelt.
Uiteraard ben je goed bekend met de gangbare software.

Ter ondersteuning van ons team zoeken wij per direct.

Een enthousiaste, leergierige stagiaire Media Manager (m/v)

Bedrijfsinformatie
Wij zijn een jong dynamisch en creatief bedrijf met meer dan 6 jaar ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producties en persoonlijke service. We werken zelfstandig en in opdracht van omroepen, zendgemachtigden, producenten en het bedrijfsleven. Voor een onderdeel van ons zoeken we een geschikte stagiaire.
Als grafisch vormgever binnen het team ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van creatieve concepten. Kwaliteit is daarbij een allesbepalende factor. Je bent een creatieve vormgever met een grafische opleiding, je hebt desk-ervaring en weet wat er online speelt. Uiteraard ben je goed bekend met de gangbare software en heb je gevoel voor typografie, interactie en vormgeving.

Ter ondersteuning van ons team zoeken wij per direct.
Een enthousiaste, leergierige stagiair Grafisch Vormgever (m/v)

Jouw taken:
• Ontwerpen en uitvoeren huisstijlen
• Brochures, periodieken en magazines
• Verschillende soorten drukwerk (flyers, posters)
• Ontwerpen en ontwikkeling (Flash) banners
• Ontwerpen internetsites (kennis van HTML is een pre)

Functie-eisen:
• Ervaring met de gangbare grafische software (Photoshop, Indesign, Illustrator)
• Kennis van Flash en Actionscript is een pre
• Zelfstandig kunnen werken
• Druktechnische kennis
• Flexibele instelling

Profiel:
Je bent een gedreven derde- of vierdejaars MBO- of HBO-student en kunt goed samenwerken in een kleine team. Je hebt goede spreek- en schrijfvaar- digheid in nederlands en engels. Daarnaast is het belangrijk stressbestendig te zijn en steek je graag je handen uit de mouwen. We verwachten een actieve en ondersteunende houding. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld.

Aanvullende eisen / Vereisten
Takenpakket:
Je biedt support aan de socialmedia manager bij het:
• Onderhouden en uitwerken van online en offline, socialmedia content
• Rapporteren van de online en offline PR activities aan klanten
• In kaart brengen van relevante bloggers, sites en fora voor klanten
• Updaten van onze socialmedia database
• In kaart brengen van mediagebruik van overheid, bedrijfsleven en particulier.

Profiel:
Je bent een gedreven derde- of vierdejaars MBO- of HBO-student en kunt goed samenwerken in een klein en jong team. Je hebt goede spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands.
Daarnaast is het belangrijk stressbestendig te zijn en steek je graag je handen uit de mouwen.We verwachten een actieve en ondersteunende houding. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld.

Je bent gepassioneerd door nieuwe media & lifestyle, je hebt een goed uitgebouwd online & social netwerk, je bent leergierig en nieuwsgierig van nature, je bent een goede communicator en werkt goed in een team, je bent organisatorisch een sterke multitasker