Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

communicatie medewerker

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Eindhoven
Aanvang: februari
Niveau: HBO
Studierichting: Economie
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 6 maanden
Geplaatst op: 14-11-2011

Omschrijving
Ons bedrijf zet kroegentochten op in diverse steden waarbij een totaalpakket voor een complete avond uit aangeboden wordt. We hebben reeds succesvol kroegentochten opgezet in Eindhoven, Breda, Tilburg, Maastricht, Den Bosch, Leiden, Valkenburg en Groningen en willen landelijk meer draagvlak creëren in 2012.

Bedrijfsinformatie
Ons bedrijf zet kroegentochten op in diverse steden waarbij een totaalpakket voor een complete avond uit aangeboden wordt. Wij heeft reeds succesvol kroegentochten opgezet in Eindhoven, Breda, Tilburg, Maastricht, Den Bosch, Leiden, Valkenburg en Groningen en we willen landelijk meer draagvlak creëren in 2012.

Aanvullende eisen / Vereisten
Gedurende je stage draai je volledig mee met het bedrijf. Je houdt je bezig met het vinden van potiëntele deelnemende cafés, het inplannen van afspraken en het coördineren van drukwerk. Daarnaast denk en werk je mee om bekendheid te genereren voor het concept aan de hand van Social Media, persberichten, advertentieinkoop- en verkoop en het helpen opzetten van promotionele acties. Tot slot ben je regelmatig op pad om in heel Nederland onze relaties te bezoeken en ons promotiemateriaal op strategische punten te verspreiden.


Stagiair dient in het bezit te zijn van:
- laptop
- studenten ov-chipkaart

Daarnaast dien je assertief, representatief en communicatief sterk te zijn.
spacer
Andere stages van dit bedrijf
Geen andere stages van dit bedrijf

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer