Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Webdevelopment

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Den Haag
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: MBO
Studierichting: ICT
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 5 maanden
Geplaatst op: 14-12-2016

Omschrijving
Tijdens je stage ga je samen met onze programmeur aan de slag als webdeveloper. Je kunt aan de slag gaan met de uitbreiding van bestaande webapplicaties of een eigen project vanaf scratch af aan opbouwen. Dit doe je op basis van het MVC model waarbij je gebruik maakt van (OOP) PHP / Jquery / HMTL / CSS. Daarnaast leren we je tijdens het programmeren rekening te houden met “on page zoekmachine optimalisatie”. Hierdoor kun je niet alleen websites en webapplicaties bouwen, maar zorg je er tevens voor dat deze goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Naast maatwerkprojecten kan je aan de slag gaan met de back-end en API koppelingen van systemen zoals WordPress, Lightspeed of Maganto. Ons hoofd webdevelopment begeleidt slechts één stagiair per stageperiode, dus is er veel ruimte voor persoonlijk contact.

Presteer je goed? Dan bieden we jou een baan aan na je opleiding!

Bedrijfsinformatie
Wij zijn een jong en informeel bedrijf dat sinds 2012 websites, webshops en webapplicaties ontwikkelt voor ambitieuze organisaties met een sterke focus op online. Voor deze partners bouwen we uitdagende op maat gemaakte functionaliteiten die bijdragen aan het online succes van onze partners. Naast onze werkzaamheden voor andere bedrijven beheren wij diverse eigen websites en applicaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn een reviewplatform voor dienstverleners met 60.000 bezoekers per maand en een applicatie die webwinkels helpt bij de automatisering van hun inkoopproces. Deze concepten zijn constant in ontwikkeling en de verbetering en doorontwikkeling ervan vormen een deel van onze werkzaamheden.

Ons kantoor is gevestigd in het verzamelgebouw Bink 36 (vlakbij Den Haag centraal, station Hollands spoor en de Haagsche Hogeschool).

Aanvullende eisen / Vereisten
- Leergierig en een proactieve houding ten opzichte van programmeren.
- Kennis van PHP, MYSQL, Javascript/Jquery, HTML,CSS.
- Zowel MBO als HBO welkom
- Ervaring met het bouwen van websites of webapplicaties naast je studie.

Wij zijn op zoek naar studenten die gemotiveerd worden door hun wil om te presteren en de kans om echt iets op te bouwen. Naast onbeperkt tosti’s, cola en koffie geven we gedurende de eerste stageperiode een kleine stagevergoeding. Heb jij je tijdens een eerste stageperiode bewezen? Dan wordt deze stagevergoeding voor de tweede stageperiode aanzienlijk verhoogt.

spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Online marketing en zoekmachin...

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer