Stage lopen begint hier
spacer

Productieassistent


Stage gegevens
Locatie: Den Bosch
Aanvang: september
Niveau: MBO
Studierichting: Kunst en Cultuur
Stagevergoeding: nog onbekend
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 8 maanden
Geplaatst op: 13-06-2017

Omschrijving
Je ondersteunt de kerstproductie (2017) en de nieuwe productie Hondsdorp die in maart 2018 in première gaat. Je zult direct contact hebben met de regisseur, artiesten en anderen betrokkenen. Bij de voorbereiding, repetities en uitvoeringen ben je de rechterhand van de regisseur en productieleider. Een onmisbare duizendpoot die goed overzicht kan houden, faciliteert en creatief meedenkt en meehelpt.


Bedrijfsinformatie
Theatergroep Het Groote Hoofd heeft zich vanaf januari 2014 gesetteld aan de Noordkade in Veghel. Het cultuurcluster waar meerdere culturele instellingen zijn gevestigd.
De theaterproducties van HGH zijn geïnspireerd op lokale en regionale verhalen en/of gebeurtenissen, afgezet tegen grote politieke verschuivingen en wereldse gebeurtenissen/historie. Op deze wijze werkt Het Groote Hoofd aan “Nieuw Volkstheater” .
In de professionele theaterproducties spelen amateurs uit de regio mee.

Aanvullende eisen / Vereisten
Je kunt zelfstandig werken met verantwoordelijkheidsgevoel en bezit organisatietalent.
Je hebt bij voorkeur affiniteit met theater/toneel en zo mogelijk bekend met theatertechniek.
Je bent enthousiast, creatief, je weet van aanpakken en je bezit zowel goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en kunt omgaan met de gangbare pc programma’s.
Je kunt anticiperen op problemen en je bent stressbestendig.
Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Meierijstad of binnen een straal van 30 km en je bent in bezit van Ov-kaart en zo mogelijk in bezit van een rijbewijs.