Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Marketing medewerker voor de zakelijke markt

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Arnhem
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: HBO
Studierichting: Economie
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 5 maanden
Geplaatst op: 16-01-2009

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en breed inzetbare stagiair(e)s Marketing & Communicatie (MBO/HBO/WO) die op de marketingafdeling alle voorkomende werkzaamheden ondersteunen, uitvoeren en vooral ook meedenken.

Het betreft een stage waarbij je naast ondersteunend werk ook actief meewerkt en meedenkt over het in de markt zetten van ons nieuwe business portaal. Je wordt betrokken bij de ondersteuning van dit veelomvattende project; Om je een idee te geven wat bij ons marketing is: het schrijven van communicatieteksten voor vakbladen en websites, het maken van advertenties, banners voor websites, het onderhouden van contacten met pers, genereren van free publicity, up-to-date houden van de eigen website, het opzetten van een eigen magazine, inhoud hier aan geven, adverteerders zoeken en samen met collega’s van de betreffende afdelingen een fantastisch product neerzetten, verzenden van brochures naar potentiele boekers, adresbestanden verzamelen en acties op uitzetten. Dit is een korte greep uit de veelzijdige werkzaamheden die bij deze stage horen.

Bedrijfsinformatie
Ons bedrijf is marktleider en trendsetter in Nederland op het gebied van vrije tijd en recreatie. Wij beschikken over een recreatief netwerk, waar men gemakkelijk en snel kan zoeken in een database met duizenden recreatieve links. Sinds 1999 werken wij aan het zorgvuldig opbouwen van haar gids en een netwerk van vele recreatieve informatieve websites.
Dagelijks bezoeken honderdduizenden bezoekers de informatieve en interessante websites.
Alle initiatieven en activiteiten zijn gericht op promotie van vrije tijd en recreatie in ons prachtige land en sinds kort de zakelijke markt.

Aanvullende eisen / Vereisten
Uitstekende communicatieve vaardigheden, zelfstandig maar ook teamspirit, kwaliteitsgericht, flexibel, creatief en stressbestendig, nauwkeurig, assertief en affiniteit met de organisatie van zakelijke dienstverlening of evenementenbranche.

spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Programmeur / Site Specialist
> Internet Specialist
> Marketing kanjer voor de vrije...
> Reserveringsdesk medewerker Ze...
> Vrije tijd en Recreatie medewe...

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer