Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Internet Specialist

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Arnhem
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: HBO
Studierichting: ICT
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 5 maanden
Geplaatst op: 16-01-2009

Omschrijving
Versterking van de afdelingen ICT ( 4 medewerkers momenteel ) en de afdeling webmarketing ( 2 medewerkers ) . Je zult overal ingezet worden ten behoeve van onze meer dan 5000 websites.

Veel werken met scripten, webpromotie activiteiten, onderzoek en teamwork. Website wijzigingen en specialisatie in oa ons mailsysteem onze weblogs en allerlei andere tools die we onze bezoekers aanbieden. We zijn de grootste uitgever van informatieve, recreatieve websites en webgidsen in nederland.

Zeer goede leerplek, en presteer je goed, dan laten we je na je studie ook niet meer gaan.
Ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Zevenaar (regio Arnhem).

Wij zijn op zoek naar 2 man/vrouw die voor een periode langer dan 5 maanden zich verder willen specialiseren tot internet specialist. Bij goed functioneren kun je blijven.

Bedrijfsinformatie
Ons bedrijf is marktleider en trendsetter in Nederland op het gebied van vrije tijd en recreatie. Wij beschikken over een recreatief netwerk, waar men gemakkelijk en snel kan zoeken in een database met duizenden recreatieve links. Sinds 1999 werken wij aan het zorgvuldig opbouwen van haar gids en een netwerk van vele recreatieve informatieve websites.
Dagelijks bezoeken honderdduizenden bezoekers de informatieve en interessante websites.
Alle initiatieven en activiteiten zijn gericht op promotie van vrije tijd en recreatie in ons prachtige land en sinds kort de zakelijke markt.

Aanvullende eisen / Vereisten
Wij zijn op zoek naar 2 man/vrouw die voor een periode langer dan 5 maanden zich verder willen specialiseren tot internet specialist. Bij goed functioneren kun je blijven.

Wat zoeken wij?

Personen die al de nodige ervaring hebben met het WEB. Als ik praat over, webmarketing, scripts, php, mysql, affiliate systemen, zoekmachines , e-commerce, adwords, overture moet je mee kunnen praten.

Als je verder ambitieus bent je vooral veel wilt leren in een bedrijf met een gezellig jong team ben je welkom (30 collega\'s).
Geen 9 tot 5 mentaliteit het internet moet echt je passie zijn!
Je moet dus vol voor de stage willen gaan. Bij ons krijg je dan alle ruimte en met meer dan 5000 websites is er veel werk... en volop ruimte dus om je op alle gebieden te ontwikkelen tot een specialist!
spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Marketing medewerker voor de z...
> Programmeur / Site Specialist
> Marketing kanjer voor de vrije...
> Reserveringsdesk medewerker Ze...
> Vrije tijd en Recreatie medewe...

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer