Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Visual Design @ Emakina

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Amsterdam
Aanvang: februari
Niveau: HBO
Studierichting: ICT
Stagevergoeding: nog onbekend
Soort stage: Afstudeerstage
Stageperiode: 5 maanden
Geplaatst op: 16-09-2014

Omschrijving
Stage Visual Design Amsterdam.

Een stage in je laatste studiejaar waar je werk ervaring in opdoet binnen een toonaangevend full service internet bureau.

Bedrijfsinformatie
De komst van het digitale tijdperk heeft fundamenteel de wereld waarin we leven veranderd. Wij worden iedere dag beïnvloed door e-mail en sociale netwerken , het web en e - commerce , smartphones en apps , always-on connectiviteit en \'binnenkort het internet van dingen\' . Consumenten zijn aan de macht gekomen , gedragingen zijn veranderd en de manier waarop we informatie, goederen en diensten verbruiken is revolutionair.

In het verleden , in een wereld van fysieke producten, was delen vaak direct ook splitsen. De schaarste van een grondstof maakte het waardevol . In de digitale wereld , delen is synoniem met proliferatie . Iedereen kan nu zaken delen en vermenigvuldigen. Dit zorgt voor een overvloed van content, waarbinnen merken ook hun inspanningen om zich te onderscheiden moet vermenigvuldigen. Het creëert ook complexiteit voor het bedrijfsleven, dit kan worden uitgelegd als een bedreiging en ook vooral als kans.

Het digitale landschap heeft alles laten veranderen. Dit gebeurt in elke branche : de media , toerisme , textiel, elektronica , transport , financiën , onroerend goed , luxe , gezondheid, onderwijs , detailhandel , nutsbedrijven en fast moving consumer goods . In deze wereld van complexiteit en overvloed zijn relevantie, eenvoud , terughoudendheid, efficiëntie, verantwoordelijkheid en intelligentie de kwaliteiten die waarde creëren. Om deze uitdagingen aan te gaan, is Emakina capabel om u efficiënt te helpen . Hiervoor vertrouwen wij op alle Emakina diensten in Nederland ,Frankrijk , België , Zwitserland en Turkije . Als een \"full service\" digital agency zorgt Emakina voor creativiteit, technische betrouwbaarheid , zakelijke inzicht en meetbare resultaten.

Aanvullende eisen / Vereisten
- CV + motivatiebrief
- Portfolio meesturen vereist.
- Vloeiend Nederlands en Engels
- Kennis van verschillende relevante tools
spacer
Andere stages van dit bedrijf
Geen andere stages van dit bedrijf

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer