Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Stage zoekmachine marketing bij Klantbooster

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Amsterdam
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: HBO
Studierichting: ICT
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Afstudeerstage
Stageperiode: 1 maand
Geplaatst op: 19-12-2012

Omschrijving
Korte beschrijving
Wil jij bedrijven helpen online succesvol te zijn? Klantbooster zoekt zoekmachine marketing stagiairs voor haar kantoor in Amsterdam.
Beschrijving

De stage zoekmachine marketing
tijdens je stage word je betrokken bij het werk van onze SEA specialisten en loop je mee in de dagelijkse werkzaamheden op het gebied van zoekmachine marketing. Hierdoor maak je kennis met monitoren, analyseren en optimaliseren van online Google adwords campagnes. Je ondersteunt bij het opzetten van campagnes, leert zoekworden te inventariseren en ontdekt hoe je op basis hiervan klanten kan adviseren in hun online marketing mogelijkheden.

Jij bent
Voor deze stageplek zoeken wij enthousiaste 3de en 4de jaars HBO studenten Bedrijfskundige informatica, Marketing en Communicatie (of een vergelijkbare studie).
Je bent communicatief vaardig en hebt affiniteit met het opzetten van Google adwords campagnes. Je werkt met een veelheid van data waardoor je analytisch vermogen op de proef gesteld zal worden- en maakt kennis met het werken binnen de zakelijk dienstverlening. Vloeiend Nederlands spreken en schrijven is een vereiste.

Wat bied Klantbooster jou
Een interessante stage voor minimaal vijf maanden, binnen een gemotiveerde werkkring met jonge en enthousiaste collega’. Een uitstekende stage vergoeding afhankelijk van ervaring kan deze oplopen tot wel € 500 per maand !

Bedrijfsinformatie

Aanvullende eisen / Vereisten
Geen aanvullende eisen/vereisten
spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Stage PHP developer bij Klantb...

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer