Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Online marketing stagiair

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Amsterdam
Aanvang: augustus
Niveau: HBO
Studierichting: Economie
Stagevergoeding: hoger dan € 300
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 5 maanden
Geplaatst op: 29-06-2010

Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student HBO/ WO (Bijvoorbeeld: Communicatie of Interactieve Media) die weet hoe met computers om te gaan, snel is van toetsenbord en die ook met plezier de hele dag op internet is te vinden. Tijdens deze stage zal de mogelijkheid ontstaan om in korte tijd alles te weten te komen over de nieuwste vormen van online marketing. Er wordt gewerkt binnen een klein team met experts op dit vakgebied.

Opdracht:
De stagiair zal verantwoordelijk zijn voor de communicatie met de partners (agencies, webmasters, webloggers, online publishers, webgidsen) die aangesloten zijn bij het affiliate netwerk van Zanox.

De stagiair zal zich o.a. bezig houden met de volgende taken:
* Het ‘scouten’ van websites geschikt voor de klanten;
* De communicatie met publishers over de partnerprogramma’s;
* De ondersteuning bij diverse events (seminars, workshops);
* Mede zorg dragen voor het bedenken van internet-campagnes.


Bedrijfsinformatie
Zanox is het snelst groeiende affiliate marketing netwerk van Nederland waarmee webwinkels eenvoudig kunnen adverteren op internet.
Het unieke concept van Zanox helpt zowel adverteerders als publishers online meer omzet te genereren. Met een internationaal netwerk van publishers en adverteerders is Zanox de enige echte internationale speler op het gebied van online marketing. Dit maakt Zanox de perfecte partner voor het verwezenlijken van ambitieuze doelen.
Sinds Zanox in 2000 werd opgericht in Berlijn is de organisatie flink gegroeid. Inmiddels heeft Zanox wereldwijd meer dan 350 werknemers. Vanuit het kantoor in Amsterdam coördineert Zanox advertentieprogramma’s in de Benelux.

Aanvullende eisen / Vereisten
Onze ideale kandidaat is woonachting in of in de omgeving van Amsterdam. Daarbij heeft hij/ zij al ervaring, kennis of affiniteit op het gebied van online marketing.
spacer
Andere stages van dit bedrijf
> Online marketing afstudeerder

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer