Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

CRM ondersteuning

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Amsterdam
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: MBO
Studierichting: ICT
Stagevergoeding: € 250
Soort stage: Meeloopstage
Stageperiode: 6 maanden
Geplaatst op: 30-06-2010

Omschrijving
Wat wij bieden

Als stagiair maak je onderdeel uit van het online team bij EA Benelux. Je houdt je tijdens je stage onder andere bezig met de creatie en conceptontwikkeling van de homepage en productsites van EA in België en Nederland. Daarnaast denk en werk je mee aan de creatie van online promotiemateriaal. Verder onderhoud je contact met de Community Manager over de aanwezigheid van nieuws rondom EA en haar games op de diverse web- en gamesites. Uiteraard is er tijdens je stageperiode ruimte voor het opzetten en uitvoeren van een eigen project, dit moet wel aansluiten bij de werkzaamheden die je voor EA uitvoert.

Wie wij zoeken

De kandidaat waar wij naar op zoek zijn, heeft al ervaring met webdesign en conceptontwikkeling. Je bent o.a. bekend met HTML, Photoshop, Flash, Dreamweaver en ervaring met een CMS is meegenomen. Graag ontvangen we van je op voorhand een portfolio met eerdere (online) creaties / ontwerpen. Vanzelfsprekend ben je meer dan gemiddeld geïnteresseerd in games en de ontwikkelingen in de game-industrie. Je komt te werken in een jong team van enthousiaste mensen. Een flinke dosis humor is dus nooit weg.

Als stagiair krijg je bij EA veel ruimte voor eigen initiatieven en word je actief betrokken bij de marketing van onze games. Daar staat tegenover dat we wel van je verwachten dat je op een zelfstandige, enthousiaste en efficiënte wijze kunt werken.

Bedrijfsinformatie
Wij zijn wereldwijd een toonaangevend bedrijf op het gebied van de ontwikkeling en publicatie van interactieve entertainmentsoftware voor geavanceerde spelsystemen, zoals de PS2, PS3, PSP, Xbox360, Nintendo Wii, Nintendo DS, PC, Mobiele telefoons, iPhone en iPods.

Aanvullende eisen / Vereisten
Kennis van Photoshop, flash, dreamweaver, HTML, AS, CMS en beheersing van Engelse taal.
spacer
Andere stages van dit bedrijf
Geen andere stages van dit bedrijf

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer