Inloggen    |     Registreren
Stage lopen begint hier
spacer

Content Marketer / Growth Hacker

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 

Stage gegevens
Locatie: Amsterdam
Aanvang: zo spoedig mogelijk
Niveau: HBO
Studierichting: Overige
Stagevergoeding: in overleg
Soort stage: Afstudeerstage
Stageperiode: 6 maanden
Geplaatst op: 07-07-2017

Omschrijving
Wij zoeken een enthousiaste student(e) die zich vast wil bijten in allerhande onderwerpen die met SheSuit te maken hebben: topvrouwen, ambitie, carrière, stijl, couture, kleding op maat, ambacht, vakmanschap, duurzaamheid, lokale productie, etc. etc. Iemand die gevoel voor stijl heeft, sprankelend kan schrijven en ook het juiste beeldmateriaal maakt en verzamelt. Iemand die generieke en gepersonaliseerde content ontwikkelt en via de website, nieuwsbrieven en social media met de doelgroep communiceert en vervolgens de gecommuniceerde data analyseert en opvolgt.
SheSuit is voor velen nog een goed bewaard geheim in de Nederlandse markt. Enerzijds willen we meer naamsbekendheid krijgen onder de specifieke doelgroep. Anderzijds willen we conversie creëren onder de dames die al wel interesse hebben getoond of al klant zijn om daadwerkelijk een afspraak bij SheSuit te maken om kleding op maat aan te laten meten.
De content marketer gaat de marketing communicatie strategie en het mediaplan van SheSuit uitvoeren en zal door middel van content marketing en growth hacking de awareness van SheSuit onder de doelgroep vergroten en de conversie verbeteren.

Bedrijfsinformatie

Aanvullende eisen / Vereisten
Jij bent een creatief en enthousiast persoon met gevoel voor stijl en kwaliteit in communicatie-uitingen.
Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, je kan goed plannen en organiseren, bent ambitieus en resultaatgericht. Kennis en ervaring met fotografie en programma’s als WordPress, Photoshop en InDesign zijn een pré.
Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een marketing / communicatie opleiding op HBO niveau.
SheSuit biedt goede begeleiding en veel leermogelijkheden in een uitdagende en collegiale werkomgeving.
spacer
Andere stages van dit bedrijf
Geen andere stages van dit bedrijf

Solliciteren
spacer
Doorsturen
spacer
Klembord
spacer
Printen
 
spacer